punten dieet libelle
Libelle Dieet Caloriearme diëten.
Geef je mening: Libelle Dieet. Heb je over het dieet of dieetmethode ervaring of tips, of wil je gewoon je mening geven? Deel deze dan met andere leden op het voedingsforum. Top dieten uit de categorie caloriearme diëten. EGA methode 71/10., Streep je slank 7/10. Biamed programma 69/10., 10 dagen dieet 59/10., 1 dag dieet 49/10., 40 punten dieet 66/10.,
SEO
40 PUNTEN DIEET. Smulweb Blog.
29 mei 2002 at 1044.: hoi ik heb dit dieet weleens gedaan vroeger je, kon toen bij de libelle bonnenboekjes bestellen en wat je at dan scheurde je er een bonnetje uit bv een bonnetje van vijf punten en dan mocht je ook zoiets van 40 punten per dag etenmaar, dat werkte wel het is ook wel zon20 jaar geleden dat ik dat deed maar ik zet je artikel wel bij mijn favorieten ik ga het zeker weer proberen bedankt yvonne.
heftrucks
Libelle dieet.
Ook het gezin kan meegenieten; de recepten van het Libelle dieet zijn namelijk speciaal zo geschreven dat ook familieleden die niet willen afvallen, kunnen mee-eten. Nadelen van het Libelle dieet. Waar het Libelle dieet perfect is voor mensen die langzaam willen afvallen, is het niet geschikt voor mensen die snel een aantal kilo kwijt willen.
Geld lenen zonder bank

Contacteer ons